Ми у Facebook
11.02.2014, 18:38

Рівнян запрошують на благодійний флеш-моб у День святого Валентина

Хочете побачити танцювальне шоу, стати учасником оригінального флеш-мобу, долучитися до зізнання у коханні всіма мовами світу, а потім ще й насолодитися видовищними феєрверками? Тоді беріть участь у благодійному флеш-мобі "Серце", який відбудеться у Рівному 14 лютого, у День святого Валентина!
Мета флеш-мобу — не просто подарувати рівнянам приємні хвилини у день всіх закоханих, а й зібрати кошти на благодійність, які будуть передані у будинок дитини. Організатори обіцяють: усі, хто придбає благодійну наліпку, отримають приємні знижки.

Приходьте 14 лютого о 18.30 на площу Короленка у Рівному (перед торговельним центром “Злата Плаза”), де розпочнуться тематичні святкування, приурочені Дню святого Валентина. А благодійний флеш-моб “Серце” за участі хореографів стартує о 20.00.

Мов багато, а почуття — одне. Поділись цим світлим почуттям в День святого Валентина! Допоможи дітям!

Нестандартні ідеї для рівнян: як краще освідчитися у коханні? [+Відео]

Організатори проекту - громадська організація “Центр Інновацій” за підтримки компанії “BTS Group” (переклади та освіта за кордоном), компанії “Продторгобладнання”, центру нерухомості “Проспект-Рівне”, інформаційного порталу нерухомості “Правильний вибір”, компанії “АвтоТрейд”, Монтессорі центру розвитку дитини “Умка”.



Як провести День святого Валентина у Рівному (оновлено) [ОГЛЯД]





На правах реклами