Ми у Facebook
12.02.2014, 11:19

Рівне перевиконало бюджет 2013 року

Про це повідомив начальник міського управління бюджету і фінансів Віктор Шульга пояснює. У цьому допомогли додаткові прибутки від окремих статей бюджету.
- Бюджет Рівного у першому кварталі цього року випереджав очікування. До загального фонду бюджету міста за перші три місяці цього року надійшло 184,027 мільйона гривень, а до спеціального – 36,039 мільйона. Причому, що особливо радує, власні доходи загального фонду виконано на 108,8 відсотка. Понад план місто отримало 7,54 мільйона гривень, - пише "Сім днів".

Перевиконання відбулося завдяки перевиконанню плану надходжень із податку на доходи фізичних осіб (3,36 мільйона) та податку на прибуток підприємств комунальної власності (на 4,05 мільйона, або в 1,9 разу проти запланованого).


- Цього року ми бюджет перевиконали, але склалася просто катастрофічна ситуація з казначейством. Такого в нас ще не було, щоб впродовж року була така ситуація. Мені задавали питання, чому я не піднімаю шуму. То відповідь в тому, що в нас ситуація набагато краща, ніж у багатьох інших містах. Тому терплю, але це не дає можливості якось планувати свою діяльність, - пояснює міський голова Рівного Володимир Хомко.

Міський голова Рівного та його заступники отримають премії

- Що буде в цьому році не можу сказати, бо ми залежимо від зовнішніх запозичень. В уряду не вистачає коштів, щоб платити за свої видатки і вони використовують наші.





На правах реклами