Ми у Facebook
12.02.2014, 16:28

12 лютого - річниця смерті екс-мера Рівного Віктора Чайки

Шість років тому, 12 лютого 2008 року у віці 67 років помер колишній міський голова Рівного Віктор Чайка. Він віддав 20 років свого життя керівництву міста.
Віктор Чайка - непересічна особа в житті міста Рівного. Його не любили та дуже поважали, боялися і просили допомоги. Проте яке б ставлення люди не мали до нього, його внесок в життя Рівного є неоціненним.

Крилаті вислови Віктора Чайки

Довідка

Віктор Чайка трудову діяльність розпочав у 1960 році водієм, і 27 років свого життя присвятив автомобільній галузі. Очолював автоколону, автобази, працював начальником Рівненського обласного управління автотранспорту.

1981 року був обраний головою виконкому Рівненської міської Ради народних депутатів, а з жовтня 1988 року працював заступником голови Рівненського облвиконкому.

Чим вам запам’ятався Віктор Чайка?


1990 року Чайка очолив фірму «Камаз-Транс-Сервіс», де був засновником і директором. Фірма успішно зарекомендувала себе на ринку міжнародних вантажних перевезень західної та східної Європи, країн Балтії.

Обраний у 1981, 1998, 2002 та 2006 роках міським головою міста Рівне.

У Рівненській міській раді призначили нового начальника

Віктор Чайка нагороджений орденом Дружби народів, орденами «Знак Пошани», «За розбудову України» IV ступеня та «За заслуги» ІІІ ступеня, За заслуги II ступеня, удостоєний звань "Заслужений працівник транспорту України"та «Лідер України». Відповідно до рішення Рівненської міської ради від від 18 серпня 2006 року № 184 "Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Рівного» та відзнак «За заслуги перед містом» йому присвоєно звання «Почесний громадянин міста».

Помер екс-мер Рівного Віктор Чайка 12 лютого у віці 67 років.





На правах реклами