Ми у Facebook
13.02.2014, 09:30

На рівненських підприємствах відбувається спад виробництва

Про це повідомив начальник управління економіки міста Микола Кирея. За даними 2013 року обсяги реалізації продукції, у порівнянні з 2012 роком, зменшилися на 9,3%.
У 2013 році основне коло підприємств, що здійснюють виробництво промислової продукції в місті, нараховує 74 підприємства. Згідно даних підприємств, на 2013 рік обсяг реалізації промислового виробництва склав 4879,5 млн.грн.

Рівне перевиконало бюджет 2013 року

- Спад обсягів реалізації промислової продукції відбувся на підприємствах з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції, машинобудування, крім ремонту і монтажу машин і устаткування, текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри та постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря, - розповідає начальник управління економіки міста Рівне Микола Кирея.

Міська влада Рівного виграла всі суди щодо знесення кіосків

Таке зниження темпів та скорочення обсягів виробництва і реалізації окремих видів промислової продукції пояснюють тим, що в цілому по країні відбувається зниження платоспроможності споживачів продукції, зменшення кількості замовлень на її виробництво, нестача обігових коштів у підприємств.

Вирішено, що спільно з підприємствами міста вживатимуть заходи для недопущення у 2014 році спаду у виробництві і реалізації промислової продукції.





На правах реклами