Ми у Facebook
13.02.2014, 11:24

Мафіозна гулянка у Рівному

Вчора, 12 лютого, у Рівному пройшло мафіозне LOVE PARTY У Скайбарі. Мафіозі з усього міста зібралися, щоб відпочити в атмосфері любові.
Цього разу на вечорі гри "Мафія" обов'язковим елементом був червоний колір в образі гравців. І всі, без винятку, дотрималися цієї вимоги: у когось це була чарівна троянда, у когось червоний метелик, а хтось повністю одягнувся у червоне.



Як провести День святого Валентина у Рівному

Клани поділили на 3 міста: Любові, Надії та місто Віри. Хоча гравцям і довелося "вбивати" однеодного, але, як не дивно, це відбувалося в атмосфері любові. Тому що Цьомчик підозрювава Амурчика, а Амурчик, в свою чергу думав, що мафією є Усмішка, адже саме такі імена гравці отримали цього разу.



У Рівному місцева мафія провела LOVE PARTY (фото 1)

Окрім цього, всього впродовж вечора на учасників чекало багато сюрпризів: солодкі сердечка, щирі валентинки та багато іншого.

Наприклад, Усмішка, а в житті Маргарита, розповідає, що сьогодні на гру прийшла вперше, її привела подруга. "Я людина емоціна, - каже Маргарита, - тому дуже люблю різні ігри, та й загалом рух у житті. Від сьогоднішньої гри отримала багато позитиву".

Дівчина зазначає, що такого типу ігри допомагають розвивати інтуїцію, дізнаватися психологію людей.




А от уже ветеран-мафіозі Пустотливий Амурчик, а у реальному житті Петро, грає вже близько 1,5 року. Вважає, що у нашому житті треба вміти казати і бачити неправду і для цьго потрібен досвід спілкування з людьми. От гра "Мафія" в цьому і допомагає. "А ще це командна гра, а я по життю командний гравець", - каже Петро.



Мафія Рівне 12.02.2013 фото

Ось так пройшов вечір для 30 рівнян, яких об'єднує бажання вирватися з буденності та хоч на декілька годин відчути себе в іншому світі. Світі ганстерів та мафіозі.






На правах реклами