Ми у Facebook
13.02.2014, 12:45

З партії Рівненської "Свободи" вийшли 10 рівнян

Стало відомо, що 14 січня 10 членів рівненської міської організації ВО «Свобода» підписали заяву про свій вихід із членів партії.
У заяві йдеться про те, що вони припиняють членство у партії за власним бажання у зв'язку із незгодою з політикою партії та тим станом, у якому вона знаходиться, повідомляє портал «Четверта влада».

Четверта влада спробувала поспілкуватися з людьми, які підписали заяву, щоб з`ясувати, яка саме політика партії не припала їм до вподоби, і як саме вони наразі характеризують стан партії. Однак троє, з ким ми спілкувалися, не змогли чи не захотіли нічого прояснити по суті підписаної ними заяви.








Вадим Нідельський сказав лише, що вже давно мав претензії до політики партії, однак назвати конкретно, в чому це полягає, відмовився. Ігор Люлька не захотів спілкуватися по телефону з цієї теми. Андрій Смусь зазначив, що він уже кілька років не є активним членом організації, тож коли йому запропонували підписати заяву, він погодився, бо не хоче членства у партії лише на папері.



Голова міської організації «Свобода» Олексій Бучинський так прокоментував Четвертій владі вихід з лав партії її членів:

«Ми не вбачаємо у цій заяві жодної сенсації. Єдине, на що ми звернули увагу - це на спланований характер цієї «акції». Якщо люди пишуть заяву про вихід з партії і розсилають її в газети та інтернет-ресурси, це свідчить лише про одне – це не вихід з партії. Це спланована інформаційна атака проти ВО «Свобода», яка вигідна в першу чергу владі. Метою таких «виходів» є намагання переконати громадян, що в «Свободі» нібито не все гаразд. Разом з тим, нам шкода, що в такий важкий для України час, деякі члени ВО «Свобода» піддались на вмовляння організаторів цієї «акції» і дозволили себе використати у брудній політичній грі. Підписувати такого роду звернення у настільки складний для України час - безвідповідально. Це як під час бойових дій втекти з поля бою. Можливо, деякі з цих осіб зараз це вже усвідомили. Прикметно, що майже всі підписанти протягом останніх років не брали участі в партійному житті та займали пасивну позицію, саме тому до них і звернулися організатори цієї інформаційної атаки. Відверто кажучи, лише за останній місяць до Рівненської міської організації звернулись з заявою про вступ до ВО «Свобода» 31 особа, зокрема з числа тих, хто брав активну участь в акціях протесту на Майдані та стали учасниками наших загонів самооборони. Партія продовжує розвиватися та нарощувати членство. Якщо хтось і вирішив вийти з лав ВО «Свобода», то це жодним чином не вплине на продовження нашої боротьби. «Свобода» і надалі стоятиме на захисті інтересів українців».






На правах реклами