Ми у Facebook
13.02.2014, 14:34

Рівненські медики "здали" постраждалих у мітингах

У мережі Facebook з'явилося фото документа, в якому зазначено, що управління охорони здоров'я облдержадміністрації просить повідомити, скільки людей, які брали участь у мирних зібраннях, зверталися за допомогою до медичних закладів Рівненщини.
Жваве обговорення у соціальних мережах викликав документ, у якому йдеться про те, що "управління охорони здоров'я облдержадміністрації просить до 12 години 12.02.2014 року повідомити, скільки людей, які приймали участь у мітингах мирних зібрань та постраждали (вказати характер травм) під час сутичок з правоохоронними органами в період з 19 по 31 січня 2014 року у місті Києві, звернулися за медичною допомогою".



На рівненському Євромайдані пролунали два вибухи

Ми звернулися в управління охорони здоров'я Рівненської ОДА. Заступник начальника управління охорони здоров'я Рівненської ОДА Ігор Добровольський пояснив, що "інформація із медичних закладів області збирається на вимогу народного депутата від ВО "Батьківщина" Геннадія Москаля. Депутат звернувся з проханням згідно з чинним законодавством зібрати інформацію про надання медичної допомоги активістам Майдану у медустановах області".

Крім того, заступник начальника повідомив, що 12 лютого медичні заклади області таку інформацію надали. Проте, які саме, Ігор Добровольський сказав запитати особисто у Геннадія Москаля.






На правах реклами