Ми у Facebook
13.02.2014, 15:34

Подробиці жахливої аварії у Рівненській області [+Відео]

На Рівненщині, біля Дубна, мікроавтобус з молодими людьми зіштовхнувся з вантажівкою. Загинули водій мікроавтобуса та три його пасажири. Чому молодь опинилась у тому авто, не знають навіть їхні рідні.
Вранці 12 лютого на смертельному відрізку траси Київ-Чоп сталася страшна автокатастрофа, яка забрала життя чотирьох людей. Загиблим було від 38 до 18 років. Ще п’ятьох потерпілих госпіталізували до лікарні.

Мікроавтобус, який з Бродів віз молоду компанію до Луцька, лоб у лоб зіштовхнувся з вантажівкою неподалік Дубна на Рівненщині, повідомляє портал 4 влада.

Рівненська область: у жахливій аварії загинули чотири людини, ще п'ятеро травмувалися [+Фото]



- Судячи з попередніх даних, водій автомобіля «Рено», рухаючись зі сторони міста Львів, виїхав з невідомих причин на смугу зустрічного руху і допустив зіткнення з автомобілем «Мерседес», який рухався в зворотному напрямку, - розповідає командир Роти ДПС ДАІ Олег Ющук.


Відео: 4 влада

Під приміщенням та всередині Дубенської центральної районної лікарні – родичі та близькі потерпілих. Усіх подробиць ДТП вони й самі не знають, так само багато хто з них не знає, чому хлопці з Луцька були в Бродах.

Фото порталу 4 влада
Фото порталу 4 влада


- Там є і з Луцька, і з Бродів. Дівчата з Бродів, - каже мати одного з потерпілих Руслана. - Одна з Бродів зразу загинула дівчина, а друга вроді після операції казали, що померла. Одна вагітна була дівчина. Одному хлопцю день народження сьогодні мало бути 22 роки. На смерть.

- А вони знайомі були між собою?

- Так, знайомі. Не знаю тільки, звідки бус узявся.

У лікарні підтверджують, що одна з потерпілих, яку госпіталізували вранці, померла. Стан інших п’ятьох оцінюють як важкий. Серед тих – хто в лікарні - одна жінка, за інформацією лікарів, 1994 року народження, та четверо чоловіків.

Стали відомі імена загиблих та постраждалих у страшній аварії [+Відео]

Фото порталу 4 влада
Фото порталу 4 влада


- У нашому закладі знаходяться 5 потерпілих у ДТП. Стан одного з них – середньої важкості, інших – важкий, - каже заступник головного лікаря по медичній частині Дубенської ЦРЛ Микола Міхневич. - Травматичний шок, політравми, множинні ушкодження кісток і таке інше.

Як повідомляють у міліції, через порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило смерть людей, відкрито кримінальне провадження.

Оприлюднили відео жахливої аварії, де загинули чотири людини [+Відео]





На правах реклами