Ми у Facebook
13.02.2014, 15:47

Як потрапити на прийом до голови Рівненської ОДА Василя Берташа [ПОРАДИ]

Маєте питання, які хотіли би вирішити особисто з головою Рівненської обласної державної адміністрації Василем Берташем, тоді ми підготували для кілька корисних порад.
- Голова Рівненської обласної державної адміністрації Василь Берташ проводить особистий прийом громадян кожного першого понеділка місяця. Прийом проводиться за адресою: місто Рівне, Майдан Просвіти, 2; 107 кабінет.

- Попередній запис відвідувачів проводиться з 10 до 13 години та з 15 до 17 години (вівторок – четвер) у телефонному режимі за номером телефону: (0362) 695-269 та в приміщенні облдержадміністрації (майдан Просвіти, 2, кабінет 107 б).

Як звернутися за допомогою в прокуратуру Рівненської області [+ЗРАЗОК ЗАЯВИ]

- Якщо людина не може особисто приїхати до Рівного, то працює "гаряча телефонна лінія", на яку можна зателефонувати та отримати консультацію з будь-якого питання.

Телефон "гарячої лінії" - 0 800 500 078.

Сформували основні зауваження до роботи Рівненської обласної ради

- Варто слідкувати і за анонсами виїзних прийомів голови Рівненської ОДА. Інформацію про них можна отримати на офіційному сайті Рівненської обласної державної адміністрації. Анонси подій зазначено з правого боку на головній сторінці сайту.

- Контакти голови Рівненської ОДА:

Берташ Василь Михайлович

Тел.: (0362) 695165
e-mail.: bertash@rv.gov.ua







На правах реклами