Ми у Facebook
13.02.2014, 18:40

Журналісти позмагаються за звання найкращого рибалки

Незабаром відбудеться 6-й чемпіонат Рівненської області з вилову риби мормишкою з-під криги серед журналістів друкованих та електронних ЗМІ «Зима-2014».
Турнір проводять для того, щоб популяризувати зимовий риболовний спорт серед журналістів, пропагувати здоровий спосіб життя та дозвілля, оздоровити учасників чемпіонату факторами оточуючого середовища, підвищення спортивної майстерності, вдосконалення техніки володіння сучасним риболовним знаряддям та визначення найкращих спортсменів-рибалок в особистому та командному заліках.

Турнір відбудеться 23 лютого на водоймі с. Посягва Гощанського району Рівненської області. У випадку несприятливих метеорологічних умов резервна дата проведення – 1 березня 2014 року.

Команди будуть складатися із 2 спортсменів, а тривалість кожного туру складатиме 2,5 години.

Прогноз погоди для рибалок у Рівному: лютий 2014

Участь у змаганнях можуть взяти штатні та позаштатні кореспонденти (при наявності кореспондентських посвідчень) засобів масової інформації, члени Національної спілки журналістів України, які сплатили благодійний реєстраційний внесок та одержали погодження оргкомітету на участь у змаганнях.

Умови:

- Змагання проводяться у два тури - по 2,5 години кожен, за правилами наближеними до правил проведення змагань з риболовного спорту Міжнародної організації FIPSed.
- Ловля риби проводиться на одну вудку з одним гачком (мормишка).
- Відстань між учасниками змагань повинна бути не менше 5 метрів.
- Спортсменам видається 2 прапорці для позначення зайнятих ними лунок.

Переможців визначать за виловленим трофеєм - за представлену рибину спортсмену нараховується по одному балу за кожен грам ваги. Переможцем туру визначається рибалка з найбільшою вагою улову.

Лунный календарь рыбака на 2014 год

Команда, яка зайняла перше місце в загальному заліку, нагороджується кубком, а спортсмени команди нагороджуються медалями та дипломами. Команди, які зайняли 2 та 3 місця, нагороджуються дипломами відповідних ступенів та медалями. Переможець в особистому заліку нагороджується кубком, дипломом, медаллю. Призери в особистому заліку нагороджуються медалями, дипломами. Також буде приз за найбільшу рибу змагань.

Фінансові витрати пов’язані з організацією змагань покриваються за рахунок благодійних внесків. Благодійний внесок у призовий та організаційний фонд становить 40,00 гривень з одного учасника. Проїзд, харчування та проживання учасників – за рахунок самих учасників. Після змагань усіх присутніх чекає добра тарілка справжньої юшки!

Аби взяти участь у змаганнях, потрібно відправити попередні заявки на участь у спортивних змаганнях до 19 лютого в обласну організацію Національної спілки журналістів України.
Електронна адреса: nsju_rivne@ukr.net

Який улов привезли рівненські рибалки зі змагань "Рівне-Волинь 2013”?

Конкретні довідки стосовно організації та проведення змагань можна одержати за телефоном (0362)45-17-67 або 26-17-81.

Контактна особа: Фоменко Микола Георгійович тел. (067)360-30-55

Організатори турніру: секретаріат Рівненської обласної організації Національної спілки журналістів України, громадське товариство рибалок-любителів «Посягва».





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ