Ми у Facebook
19.11.2018, 10:06

ВІДЕО: Де знайти туалет у центрі Рівного [+Відео]

До обласного центру приїжджає чимало немісцевих жителів, які, перебуваючи в центрі Рівного, не знають де сходити в туалет. Та і самі рівняни не завжди знають, де у місті можна задовольнити свою фізичну потребу. Ми пропонуємо вам поради та невеличкий відеогід: де знайти туалет у центрі Рівного!
Як би ми того не хотіли чи не соромилися, але всі ми - люди і маємо фізичні потреби. І одна з головних - сходити в туалет. Напевно, немає людини, яка б не потрапляла в ситуацію коли знайти туалет - справа не з легких.

До Рівного приїжджають чимало не місцевих жителів: хто до родичів, хто скупитися на ринок, хто в лікарню. В людей виникає питання: де ж то знайти "хлопчачу" чи "дівчачу" кімнати?!

У центрі міста є декілька варіантів:

1. Можна зайти у будь-яке кафе і сходити у туалет там. Проте не всім зручно це робити, ми часто відчуваємо відповідальність, нам "невдобно" і ми замовляємо щось у кафе і там вже шукаємо WC.

Туалети – "найболючіше" місце Рівного [ОГЛЯД]

2. У торгівельному центрі "Злата Плаза", що у самому "серці" нашого міста є також два туалети - на 0 та 2 поверхах. На нульовому поверсі туалет знаходиться біля відділу зоотоварів, а на другому поверсі - за відділом білизни, навпроти магазину взуття "Centro". (Тут туалети безкоштовні).

3. Сходити у туалет в кінопалаці "Україна" - це теж варіант. Але врахуйте, що якщо у вас є квиточок на фільм, то туалет - безкоштовний, в іншому ж випадку - готуйте 2 гривні.

Туалети в Варшаві та у Рівному: разюче порівняння [+Фото]

4. В центрі Рівного туалет можна знайти і у "переході", або по-правильному у торгівельному центрі "Центральний". Туалет тут платний, коштує - 2 гривні. Але це майже центр міста, недалеко біля ринку і тому часто-густо люди йдуть саме сюди.

Для тих, хто не знає як пройти до туалету у центрі міста, у "центральному переході", пропонуємо переглянути наш відео-гід.

Безкоштовні громадські туалети у Рівному не потрібні, — міська влада






На правах реклами