Ми у Facebook
14.02.2014, 12:51

В маршрутці "Рівне-Київ" шукали вибухівку

До чергової частини УМВС України в Житомирській області надвечір 13 лютого надійшло повідомлення про те, що в пасажирському автобусі, який рухається по автодорозі Київ-Чоп по маршруту Рівне-Київ можливо перевозяться вибухові речовини та суміші. Повідомлення зареєстрували та провели відповідні заходи реагування.
Про це повідомили з СЗГ УМВС України в Житомирській області.

Транспортний засіб близько 18.00 інспектори ДАІ зупинили в селі Кочереві Радомишльського району Житомирської області. Водієві та 19 пасажирам запропонували вийти з автобуса, щоб провести його обстеження. Після перемовин люди добровільно вийшли із салону, забравши особисті речі, й відійшли у безпечне місце.

Сам транспортний засіб доставили на спецмайданчик, де експерти-вибухотехніки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС з використанням службового собаки провели його обстеження. У багажному відділенні автобусу виявили містку картонну коробку, що, за словами пасажирів та водія, не належала жодному з них. Нічийну знахідку, застосовуючи спецобладнання, транспортували на безпечну відстань та оглянуто. Вибухових речовин та сумішей не виявили.

О 21.20 зазначений автобус разом із пасажирами продовжив рух у напрямку Києва.

У Рівному міліція шукає осіб, що вчинили вибух на Євромайдані

За повідомленням СЗГ УМВС України в Житомирській області. поширене повідомлення про блокування автобусу, конфлікт інспекторів з його пасажирами та виїзд до місця події і «відбиття» транспортного засобу учасниками євромайдану є вигаданим та не відповідає дійсності.



Фото надані очевидцями події.





На правах реклами