Ми у Facebook
14.02.2014, 22:39

Український ресторан потрапив до списку найбільш незвичайних у світі

У наш час для того, аби обійти конкурентів, власники ресторанів придумують власні відмінні риси: незвичайний дизайн, знаменитий шеф-кухар або якесь особливе обслуговування.
Новинний портал CNN зробив підбірку із 9 найнезвичайніших сучасних ресторанів:








1. "Hobbit House", Маніла, Філіппіни - ресторан виконаний в стилі нори хоббіта, а обслуговуючий персонал тут… ліліпути.



2. "Pyongyang", Лаос, Камбоджа, Непал і ОАЕ - ресторан з назвою "Пхеньян" повністю присвячений природі, культурі і продуктам з Північної Кореї.



3. "Heart Attack Grill", Лас-Вегас, шт. Невада, США - заклад пропонує у своєму меню бургери і стейки величезних розмірів, а за останній рік вже 2 клієнта постраждали від серцевого нападу під час поглинання такої кількості м'яса.



4. "NG Meat Bar", Тель-Авів, Ізраїль - тут клієнти перетворюються на варварів, не користуючись приладами і замовляючи страви з сирого м'яса;



5. "Eternity", Трускавець, Україна - ресторан більше схожий на бюро похоронних послуг, включаючи поминальні вінки і труни;



6. "Modern Toilet", Тайбей, Тайвань – дизайн закладу та меню виконані у вигляді туалетної кабіни і найголовнішого предмету сантехніки.



7. "Fortezza Medicea Jail Restaurant", Піза, Італія - тема тюремного ув'язнення представлена в кожній деталі, навіть у поведінці працівників закладу.



8. "Guolizhuang", Пекін, Китай - ресторан, повністю присвячений чоловічим статевим органам.



9. "Ninja", Нью-Йорк, США - офіціанти, що працюють вельми непомітно, в ідеалі володіють холодною зброєю, що і демонструють відвідувачам.






На правах реклами