Ми у Facebook
14.02.2014, 23:13

Конкурс краси "Міс Рівненщина-2014": відбувся додатковий кастинг!

Напередодні дня Святого Валентина вісім гарних дівчат, які мріють про модельну кар'єру, завітали на кастинг обласного конкурсу краси "Міс Рівненщина-2014". Дівчата не просто дефілювали в купальниках, а й розповідали про різнопланові захоплення та мрії.
Усіх тих, хто бажав спробувати свої сили на обласному конкурсі краси "Міс Рівненщина-2014" завітали на кастинг до нічного клубу "ZOV". Вісім дівчат не побоялися показати себе, розповісти про себе, свої захоплення та таланти.

- Це вже другий кастинг, який ми проводимо. Минулого разу ми вручили запрошення на фінал сімнадцятьом дівчатам. На додатковий кастинг прийшли вісім дівчат. Всі вони гарні, талановиті та сміливі, адже прийти на кастинг - це вагомий крок, - розповідає директор обласного конкурсу краси "Міс Рівненщина" і агентства моделей "Панна" Вікторія Дембіцька.

Конкурс краси "Міс Рівненщина-2014": завітайте на кастинг!

Усі вісім дівчат отримали запрошення стати учасницями феєричного фіналу. Кожна з них мріє про прекрасну фотосесію, зйомки у відеороликах, а найголовніше - виступ на сцені, де аплодуватимуть сотні глядачів. Дівчатам дали поради щодо того, як підготуватися до конкурсу: режим дня, раціон харчування.

Фото з кастингу

Дата фіналу обласного конкурсу "Міс Рівненщина-2014" ще не відома, проте організатори сподіваються, що конкурс вдасться провести вже у квітні. "Міс Рівненщина-2014" - феєричне дійство, де здійснюються мрії дівчат, а публіка має можливість насолодитися прекрасним шоу!

Фото учасниць кастингу

"ОГО" традиційно виступає співорганізатором обласного конкурсу краси "Міс Рівненщина", тож слідкуйте на сторінках газети "ОГО" та на порталі OGO.ua за новинами про хід підготовки до фіналу "Міс Рівненщини-2014". А вже незабаром на вас очікує знайомство із конкурсантками та інтернет-голосування, переможниця якого отримає звання "Міс ОГО"!






На правах реклами