Ми у Facebook
17.02.2014, 10:46

На Рівненщині безперервно читатимуть вірші Шевченка для рекорду Гіннеса

У Національному університеті «Острозька академія» вирішили потрапити у Книгу рекордів Гіннеса. В університеті впродовж 18 діб безперервно читатимуть вірші Шевченка.
У Національному університеті «Острозька академія» до 200-річчя з дня народження Тараса Григоровича Шевченка з 20 лютого по 9 березня 2014 р. реалізовуватиметься безпрецедентна акція світової значущості — безперервне читання поезії генія українського народу. Кожен із 6 факультетів університету читатиме вірші по 3 доби.

Рівненські журналісти читають Шевченка

Процедура поетичного марафону погоджена із адміністрацією Книги рекордів Гіннеса та номінована на новий світовий рекорд у розділі «Найдовший естафетний марафон читання».

У реалізації проекту візьмуть участь найвидатніші культурні, громадські, політичні діячі та засоби масової інформації. Передбачається участь керівників різних політичних сил України з метою консолідації їх зусиль задля творення України, омріяної великим Кобзарем.

У Рівному працює Центр надання адміністративних послуг

Студенти та викладачі Острозької академії упевнені, що спільна участь у встановленні цього світового рекорду стане найкращим вшануванням ювілею видатного сина українського народу, його невмирущого пророчого слова, сприятиме утвердженню в українському суспільстві духовних заповідей великого Кобзаря.

Початок акції в четвер, 20 лютого, о 9.00.





На правах реклами