Ми у Facebook
17.02.2014, 12:46

"Рівнеазот" планує розширення

Фото tsn.ua

Про розширення підприємства "Рівнеазот" повідомив міський голова Рівного Володимир Хомко.
У 2013 році нараховувалося 74 підприємства, що здійснюють виробництво промислової продукції в місті.

- Спад обсягів реалізації промислової продукції відбувся на підприємствах з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції, машинобудування, крім ремонту і монтажу машин і устаткування, текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри та постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря, - розповів начальник управління економіки міста Рівне Микола Кирея.

На рівненських підприємствах відбувається спад виробництва

Найбільше міську владу турбує “Азот”, бо це наше основне підприємство, яке займає майже 40% за обсягами реалізації промислового виробництва . Водночас міський голова Рівного Володимир Хомко розповів, що "Рівнеазот" в перспективі планує розширення. Це включатиме в себе не тільки розвиток виробництва, а й інфраструктури міста.

У Рівному біля "Золотої Підкови" Фірташ збудує новий мікрорайон

- Я дуже сподіваюся, що ті домовленості, що зараз є з власником “Азоту” про його розширення, будуть втілені у життя. Якщо це станеться, то для міста буде просто “бомба”. Не одне підприємство, навіть якщо воно вдвічі збільшить своє виробництво, то все одно не зробить того, що зробить “Азот”. Ми говорили також про будівництво мікрорайончику, про соціальні заклади — дитячий садок чи школа. Це було б реальне втілення мрії. Що точно з цього буде, ми побачимо, але тішить те, що зараз всі домовленості зберігаються. Це перспектива найближчого часу, - наголосив міський голова Рівного Володимир Хомко.





На правах реклами