Ми у Facebook
18.02.2014, 12:04

Де відпочити рівнянам у березні?

Поки погода в Рівному остаточно вирішує, чи то дарувати тепло, чи, можливо, полякати ще морозами, хочеться відпочинку. А навесні він коштує відносно не дорого, а найголовніше, ви повернетеся, а тут, швидше за все, вже все розтануло і остаточно прийшла весна.
Куди ж поїхати відпочивати в березні?

Один із варіантів Єгипет і Туреччина.

Багато хто скаже, що ще холодно, ще не можна купатися в морі, але якщо ви не чекаєте спеки, то можна відправитися в екскурсійну подорож по Єгипту. Середня температура повітря в цій країні в березні близько 25 градусів. Така погода дозволить вам, наприклад, відвідати всесвітньо відомі піраміди в Єгипті, з’їздити в долину Мертвих, погуляти по Луксору. І зробити ще багато того, чого ви ніколи не зробите в пляжний сезон через спеку. У Туреччині в цей час можна поїхати в Стамбул - це красиве старий місто, яке вражає своїм колоритом. Тут прохолодно, близько 20 градусів.

Акційна ціна! Готель тижня! Єгипет!

Акційна пропозиція - Марокко!

Європа. Італія, Франція, Чехія, Скандинавія. Прибалтика.



Навесні, особливо в березні, можна купити автобусний тур відразу по декільком країнам. Це гарна ідея, тому що ви зможете відвідати музеї, найвідоміші площі, пам’ятники, порти, відчути атмосферу міст і країн. По містах Скандинавії і Прибалтики можна переміщатися на поромі. Така подорож залишить масу вражень. Температура повітря в цей час близько 15 градусів.

Відповівши на запитання «Куди поїхати відпочивати в березні?», хочеться ще залишити місце для вашої фантазії. Бо саме вона іноді приводить нас у найдивовижніші та найнезвичайніші куточки планети!

Італійський каприз...

Відпочинок у Хорватії!

Гірськолижні курорти

Кращий час для гірських лиж — початок березня. А найкращі країни для такого відпочинку — Італія, Австрія, Франція, Фінляндії. Активний відпочинок і спорт — заряд бадьорості, а кілька місяців. У цей період температура повітря в Європі близько 10 градусів. Це дозволить вам комфортно відпочивати.

На лижі в Буковель! Сніг ще Є!


Пляжний відпочинок

Якщо ви все-таки налаштовані позасмагати та покупатися в березні, то, безумовно, для вас - Таїланд, Куба, Австралія, Індія. Температура тут в цей час може досягати і 40 градусів. Сезон в цей час вже відкритий. Пляжний відпочинок взимку або на початку весни дає можливість відчути контраст температур, запастися вітамінами на всю весну, зарядитися енергією.

Який би відпочинок ви не вибрали, відпочивайте з хорошим настроєм, знайомтеся з новими людьми, дізнавайтеся невідоме Вам раніше! А пошукати можливі варіанти ви може на сайті Тури з Рівного.





На правах реклами