Ми у Facebook
18.02.2014, 17:16

Бурштинова фотосесія: "Рівненській газеті" - 10 років! [+Фото]

20 лютого 2014 року виповнюється 10 років обласному тижневику "Рівненська газета". Напередодні ювілею колектив редакції влаштував святкову фотосесію в рівненському Музеї бурштину.
Ювілей “Рівненської газети” відбувається зі своєрідною бурштиновою ноткою: переможець розіграшу призів для передплатників отримав картину з рівненського “сонячного каменю”, а в один із днів напередодні 10-річчя “Рівненської газети” колектив редакції завітав до рівненського Музею бурштину і влаштував там “бурштинову” фотосесію!

ДИВИТИСЯ ФОТО

Ми вирішили, що такий колорит ювілею виглядатиме особливо символічно. Адже бурштин — це гордість Рівненщини, а ми працюємо для жителів нашого краю, прагнучи якнайбільше розповідати саме про те, чим живе Рівненщина. Тим більше, що бурштин видобувають на півночі нашої області, а в цих районах мешкає особливо багато передплатників “Рівненської газети” - починаючи ще з 1997 року, коли вийшов перший номер “Провінційної газети”, кращі традиції якої продовжує нині “Рівненська газета”. Отож, пропонуємо вашій увазі “бурштинові” фото творців “Рівненської газети”!

БУРШТИНОВА ФОТОСЕСІЯ ЖУРНАЛІСТІВ "РІВНЕНСЬКОЇ ГАЗЕТИ"

Фотосесія журналістів Видавничого дому "ОГО" у рівненському Музеї бурштину відбулась за сприяння заступника голови облдержадміністрації Олексія Губанова в рамках співпраці у реалізації проекту "Волинь туристична". Редакція висловлює вдячність Олексію Губанову, торговій марці "Рівненський бурштин", колективу Музею бурштину та автору світлин, відомому рівненському фотохудожнику, організатору численних мистецьких проектів Олександру Харвату.

"Рівненська газета" зустрічає 10-річний ювілей і дарує призи читачам! [+Відео]





На правах реклами