Ми у Facebook
18.02.2014, 17:25

Рівнян запрошують на виставку фотоклубу "ЧАС"

Фото Олександра Ковшуна

Митці фотоклубу «ЧАС» покажуть свої світлини на традиційній щорічній фотовиставці. Захід відбудеться 19 лютого о 17 годині в галереї Рівненської обласної спілки фотохудожників.
Представлені фотографії рівненських фотохудожників пройшли конкурсний відбір на міжнародних фотоконкурсах в різних країнах світу. В 2013 році роботи членів клубу неодноразово виборювали призові місця і відзначені медалями різного ґатунку та дипломами міжнародних фотографічних асоціацій FIAP, ISF, UPI та Національної спілки фотохудожників України.

Так, на фотовиставці будуть представлені роботи Сергія Бусленка, Олександра Ковшуна та Олега Жиліна.

Рівне: у "Лагуні" гратимуть у "Що? Де? Коли?"

Нагадаємо, що рівненський фотоклуб «Час» був заснований в 1984 році. Уже в перші роки він заявив про себе, як про серйозний творчий колектив, який активно бере участь в національних та міжнародних виставках. Роботи членів Клубу відзначені більш ніж 700 нагородами.

Сергій Бусленко, майстер FIAP (EFIAP/g) отримав в 2013 році 10 нагород на фотоконкурсах в Боснії та Герцоговині, Великобританії, Сербії, Франції та Чорногорії, в тому числі і дві золоті медалі в Сербії (Gold PSA, Gold FSS);

Сергій Жадан презентуватиме у Рівному нову книгу (оновлено)

Олександр Ковшун, заслужений фотохудожник FIAP (EFIAP) отримав 5 нагород на фотоконкурсах в Болгарії, Сербії та Фінляндії в тому числі і дві золоті медалі в Сербії та Болгарії (Gold UPI, Gold «Фотографічної асоціації Болгарії»);

Олег Жилін, заслужений фотохудожник FIAP (EFIAP) отримав відзнаку та цінний приз Національної спілки фотохудожників України.





На правах реклами