Ми у Facebook
18.02.2014, 19:25

Протистояння у Києві: щонайменше 9 загиблих [оновлено]

Фото: theinsider.com.ua

РадіоСвобода повідомляло, що 6 людей згинули і до 300 поранено у результаті сутичок між протестувальниками і силовиками у Києві. А вже згодом "Українська правда" повідомила, що "під час зіткнень між протестуючими і силовиками в Києві померло 9 осіб: 7 цивільних і двоє міліціонерів".
За попередньою ж інформацією загиблих було троє.

- Про трьох загиблих, тіла яких перебувають у Будинку офіцерів, повідомила лікар Ольга Богомолець, яка координує медичну допомогу Євромайдану, - пише РадіоСвобода.

Як доїхати до центру Києва? [АЛЬТЕРНАТИВНІ ШЛЯХИ]

УЗГ МВС України ж повідомило про те, що у Києві застрелили правоохоронця. За попередньою інформацією, причиною смерті стало вогнепальне поранення в шию. Члени слідчо-оперативної групи столичної міліції мають з’ясувати всі обставини цього інциденту.

У Києві застрелили правоохоронця, - МВС

- Під час зіткнень між протестуючими і силовиками в Києві померло 9 осіб: 7 цивільних і двоє міліціонерів, - пише "Українська правда". - Про це повідомили в прес-службі столичної міліції. Також зазначили, що також померли від вогнепальних поранень померли два співробітники міліції (один у кареті швидкої, другий - у лікарні).





На правах реклами