Ми у Facebook
19.02.2014, 00:36

Загальноміський страйк у Рівному: що робити? [ПОРАДИ]

У Рівному оголошено, що 19 лютого - день загальноміського страйку. Як на цю новину реагувати рівнянам і як діяти. Ми підготували кілька практичних порад.
Насамперед у цей важкий для країни час варто відкинути паніку, але бути в курсі всіх подій та вчасно орієнтуватися в них.

Нині у Рівному і кількох інших містах вже оголосили про те, що завтра, 19 лютого, центр міста буде перекрито. Невідомо, чи відгукнуться на заклик про страйк перевізники. Якщо водії вийдуть на роботу, то, певно, маршрутні таксі, як було сьогодні, об'їжатимуть центр міста. Тому приготуйтеся, що дорога до роботи буде утруднена та передбачте на це більше часу.

Молитви за мир та спокій в Україні

Якщо ж ви плануєте долучитися до загальноміських акцій протесту, то також будьте обережні і повідомте своїх керівників, що ви цього дня не з'явитеся на роботі. Адже зараз люди стурбовані і якщо хтось не піднімає слухавку чи не приходить у встановлений час, то це викликає занепокоєння.

ТОП-10 порад психологів: Як пережити події, що відбуваються в Україні

Виходячи з дому, не забудьте добре зарядити мобільний телефон. Ще раз наголошуємо, що у такий неспокійний час не варто зайвий раз змушувати хвилюватися ваших рідних чи близьких.

Періодично повідомляйте про своє місце знаходження, оминайте зони конфліктів і не провокуйте їх.

Рівненський "Беркут" залишив базу на вимогу протестувальників

Пам'ятайте, що найцінніше, що є у людини - це її життя, тому бережіть себе і своїх близьких. Силою нічого доброго не можна змінити. Тільки разом, спільними зусиллями можна залагодити ту кризу, в якій ми нині знаходимося.

І нехай настане мир. І ранки наші починатимуться з добрих новин.





На правах реклами