Ми у Facebook
19.02.2014, 11:38

Рівненські медики їдуть допомагати у Київ

"Дві швидкі в дорозі з Рівного до Києва. Окрім того, ще дві нейрохірургічні бригади готуються. Таким чином рівненські медики їдуть забирати поранених громадян зі столиці", - написала на своїй сторінці у facebook рівненська журналістка Інна Білецька.
В управлінні охорони здоров'я міста Рівного таку інформацію не підтверджують. Повідомляють, що начальник знаходиться на зустрічі, а заступник не може на даний час надати таку інформацію.

Рівненська журналістка Вікторія Мамотюк у соціальних мережах повідомила про те, що з лікарні на вул. Мірющенка вирушають до Києва.

У Рівному активісти виставляють пости біля приміщення ОДА, СБУ міліції та прокуратури

- Член Рівненського міськвиконкому, лікар-хірург Андрій Борник, щойно повідомив, що з лікарні на вул. Мірющенка вирушають до Києва машини швидкої допомоги обладнаних усім необхідним. Рівненські лікарі готові допомагати мітингувальникам та забрати, у разі потреби, поранених до Рівного. Зі свого боку лікарі обіцяють, що люди будуть у Рівному в безпеці. Вони не допустять нікого із правоохоронців до лікарні. У разі потреби, кажуть лікарі, поранені можуть напряму звертатися у хірургічне відділення міської лікарні, - повідомила журналістка.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ