Ми у Facebook
19.02.2014, 21:52

Кличко - у Януковича

"Кличко в АП. Там розпочалась швидко призначена зустріч Президента з лідерами опозиції", - повідомила у Твіттері прес-секретар партії "УДАР" Оксана Зинов'єва.
Раніше, о 21 годині, радник Президента України Ганна Герман повідомила УНН: "Вже близько години продовжуються переговори з лідерами опозиції у кабінеті Глави Адміністрації Президента Андрія Клюєва. Виконуючи доручення Президента України, Андрій Клюєв обговорює з лідерами опозиції план виходу з загостреної ситуації, яка продовжується від учорашнього дня".

Кличко зробив заяву до народу: "Влада Януковича має піти" [+Відео]

"Українська правда" з посиланням на прес-службу Президента сьогодні ввечері повідомляла, що Віктор Янукович доручив робочій групі на чолі із главою Адміністрації президента Андрієм Клюєвим прискорити організацію мирного політичного переговорного процесу для найшвидшого розв’язання кризи в Україні. Згідно з інформацією, у робочу групу з урегулювання політичної кризи також входять в.о. міністра юстиції Олена Лукаш та перший заступник глави Адміністрації Президента Андрій Портнов.

Заява Януковича: "Я завжди вважав застосування сили помилковим підходом"

Як відомо, зустріч лідерів опозиції та Януковича, яка відбулася вночі з вівторка на середу, завершилася нічим - президент зажадав, щоб мітингувальники пішли додому.

Близько 22 години прес-служба ВО "Батьківщина" повідомила: зустріч із Президентом лідерів опозиції - Віталія Кличка, Арсенія Яценюка та Олега Тягнибока - завершилась, однак тривають переговори з членами робочої групи з врегулювання кризи – Андрієм Клюєвим, Андрієм Портновим та Оленою Лукаш.
Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини".





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ