Ми у Facebook
20.02.2014, 00:05

Засновник "Родинної ковбаски" вийшов із Партії регіонів

Серед компаній, які фігурували в списку бізнесів регіоналів, які закликали бойкотувати ряд активістів Майдану, фігурувала й торгова марка "Родинна ковбаска". 19 лютого засновник підприємства, що працює під цим брендом, оголосив про вихід із Партії регіонів.
Продукцію під маркою "Родинна ковбаска", яка добре відома і рівнянам, виробляє ТзОВ "Барком". Засновник підприємства Олег Баран донедавна був головою Львівської міської організації Партії регіонів. Проте, 19 лютого він оголосив про вихід із партії.

Українські спортсмени знялися з Олімпіади в Сочі в знак протесту

«Після подій сьогоднішньої ночі можу сказати лише одне – нас не чують. Більше двох місяців апелюємо до влади із проханням - почути людей, які вийшли на Майдан, доносимо позицію Галичини до Києва. Однак, на жаль, діалогу – не відбулось! Україна перетворилася на поле бою, на якому посягають на найбільшу людську цінність – життя. У цивілізованій країні такі речі недопустимі. Гинуть люди», - йдеться у заяві, яку оприлюднив ZAXID.NET.



«Як і раніше, разом з вами засуджую дії влади, які не відповідають інтересам українського народу, привели до смертей, а відповідно - вилились у потужний протест громадськості. З сумом констатую, Київ проігнорував позицію представників Партії регіонів Галичини. У розрізі останніх подій - більше не можу залишатися у числі членів Партії регіонів», - заявив Олег Баран. «Тому офіційно заявляю про свій вихід з лав Партії Регіонів. Перш за все – я українець!», - додав він.



Попри перемир'я, летять гранати і вимкнули світло

Нагадаємо, сьогодні про вихід із фракції Партії регіонів оголосили двоє народних депутатів України - рівнянин Юрій Благодир та Віктор Бондар, обраний на Хмельниччині.





На правах реклами