Ми у Facebook
20.02.2014, 01:36

У Рівному мітингувальники підуть до профспілок та адміністративного суду

Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбук Сергій Мініч з посиланням на виступ координатора страйкового комітету Рівненської області, заступника голови обласної організації «УДАР Віталія Кличка» Анатолія Сидорука.
На своїй сторінці у фейсбук Сергій Мініч повідомив про те, що безстроковий страйк на теренах Рівненщини продовжуватиметься. Головні завдання, які ставлять перед собою мітингувальники - долучення до страйку якнайбільшої кількості людей. Тому завтра пікетувальники планують завітати й до приміщення профспілок, аби вимагати від них підтримки страйкових комітетів на підприємствах.

Також мітингарі планують провести пікетування приміщення адміністративного суду з вимогою усунення від розгляду справ судді Дудар.

Центр Рівного 20 лютого 1 година ночі [ФОТОФАКТ]

Повний текст статусу-звернення:

Завтра, 20 лютого, безстроковий страйк на теренах Рівненщини продовжуватиметься. Про це виступаючи на вечірньому віче в Рівному розповів координатор страйкового комітету Рівненської області, заступник голови обласної організації «УДАР Віталія Кличка» Анатолій Сидорук. За його словами завтра страйк в Рівному не лише продовжуватиметься, але й набуватиме нових обертів. Адже страйкарі планують залучити до своїх лав й держслужбовців.

Зокрема виступаючи на віче Анатолій Сидорук подякував усім небайдужим рівнянам, які вже долучилися до всеукраїнського страйку. Координатор страйкового комітету повідомив, що завтра об 10.00 на центральному майдані Рівного відбудеться віче учасники якого підуть під стіни обласної ради з вимогою ухвалити звернення до керівників та працівників комунальних служб підтримати страйк на Рівненщині. Окрім обласної ради пікетувальники планують завітати й до приміщення профспілок, аби вимагати від них підтримки страйкових комітетів на підприємствах.

Виїзд із Рівного: що відбувається на мосту біля зоопарку ФОТОФАКТ

- Я переконаний, що після завтрішнього «рейду» кількість страйкарів у нашому місті збільшиться. Адже свавілля влади та події на майдані Незалежності в Києві не можуть залишити байдужим жодної людини в нашій країні. Тож закликаю всіх рівнян долучитися до нашого страйку, - наголосив Анатолій Сидорук.

Заступник голови рівненської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» підкреслив, що окрім обласної ради та профспілок мітенгарі планують провести пікетування приміщення адміністративного суду з вимогою усунення від розгляду справ судді Дудар. Анатолій Сидорук нагадав, що саме ця суддя на замовлення режиму винесла антиконституційну ухвалу якою заборонила рівнянам збиратися на мирні демонстрації та пікети під адмінприміщеннями.

- Суддя якій не довіряє громада, яка на вимогу режиму здатна перекреслити конституційні права людини не має морального права бути суддею. А тому ми будемо вимагати від голови адміністративного суду усунути Дудар від розгляду справ, - наголосив УДАРівець.





На правах реклами