Ми у Facebook
20.02.2014, 10:39

Народне Віче у Рівному: Олександр Музичко з автоматом і Володимир Хомко з червоно-чорним прапором [ОНОВЛЕНО]

Народне Віче у Рівному зібрало понад тисячу людей, і люди продовжують підходити. На Віче вперше за 2 місяці приїхав мер Володимир Хомко й заявив про підтримку Майдану. Наразі Віче триває.
Люди підтягуються на Майдан Незалежності.



Зі сцени Євромайдану міський голова Рівного заявив, що він залишається з народом і з Майданом.

Пояснив мер і свою відсутність впродовж останніх днів.



- Я поїхав на планове лікування у понеділок, до початку цих усіх подій, - сказав міський голова Рівного Володимир Хомко. - У мене там (а лікувався мер у Закарпатті, м. Свалява - прим. авт.) не було інтернету і у вівторок ввечері я дізнався про те, що відбувається у Києві. На наступний же день я прийняв рішення перервати лікування й повернутися до Рівного. Сьогодні зранку приступив до виконання своїх обов'язків.





Також Володимир Хомко зазначив, що досягнута домовленість з самообороною рівненського майдану про розблокування руху у центрі міста.



Згодом на сцені з'явився лідер західно-українського "Правого сектору" Олександр Музичко, який вийшов на сцену з автоматом Калашникова.



- Я пообіцяв вам прийти на сцену з автоматом - я прийшов, - говорить Олександр Музичко. - У мене в руках червоно-чорний прапор. Я передаю його меру Володимиру Хомку і якщо цей прапор не висітиме над міськрадою, у нас більше не буде мера.



Міський голова прапор прийняв і пообіцяв повісити.

Наразі представники самооборони Майдану, "Правого сектору" й міський голова поїхали до керівництва ОК "Північ" на перемовини про перехід армії на сторону народу.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ