Ми у Facebook
21.02.2014, 04:40

У Рівному відкрито нові відділення ПриватБанку

Нове відділення на Шухевича,10, район “Північний”

Крокуючи назустріч клієнтам, сьогодні в місті Рівне відкрилися сучасні банківські офіси. Щоб бути ближчими до клієнта, запрацювали нові відділення у мікрорайоні “Півнінчний” - на вулиці Романа Шухевича, 10 та навпроти радіозаводу — на Данила Галицького, 2.
Кожне відділення має зону самообслуговування, яка працює цілодобового, і відкриту зону всередині, де нема кабінетів. Також тут є каса, зона для обслуговування віп-клієнтів, кімната переговорів, де клієнт може отримати індивідуальну конфіденційну консультацію чи при потребі порахувати велику суму грошей.

ПриватБанк підвищив безпеку банкоматів і терміналів самообслуговування

- Приміщення нових відділеннь відрізняється не тільки зручною відкритою архітектурою, - говорить директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Андрій Якимів. - Це абсолютно новий для України формат обслуговування, коли з клієнтом може працювати кожен вільний співробітник відділення, а будь-яку послугу можна отримати протягом кількох хвилин. Подібний формат обслуговування вже активно застосовують фінансові установи Америки і Європи. В Україні ж першим його впроваджує ПриватБанк. Тільки в січні по Україні запрацювали понад 20 новітніх відділень у вільному форматі. А до кінця року банк відкриє ще більше 200 таких суперсучасних банківських офісів.

Відділення на Д.Галицького,2 , біля  продуктового магазину “Копійка”,  навпроти Радіозаводу
Відділення на Д.Галицького,2 , біля продуктового магазину “Копійка”, навпроти Радіозаводу



Розмір відкритої зони на Шухевича,10 справді вражає. Тут і робочи місця, і термінали для самостійного обслуговування
Розмір відкритої зони на Шухевича,10 справді вражає. Тут і робочи місця, і термінали для самостійного обслуговування


У нових відділеннях клієнти можуть отримати швидко і доступно будь-яку банківську послугу. Тут можна оформити безкоштовно універсальну, пенсійну карту та карту для виплат лише за 15 хвилин. Крім того клієнти можуть оформити послугу «Регулярні платежі», яка дозволяє клієнтам здійснювати будь-які платежі на регулярній основі у зручний для них час (оплата комунальних послуг, поповнення мобільного телефону, погашення кредитів інших банків ті інші). Також на відділенні можуть отримати всі види банківських послуг юридичні особи та приватні підприємці.

У відділенні на Д.Галицького працюють досвідченні універсальні спеціалісти
У відділенні на Д.Галицького працюють досвідченні універсальні спеціалісти


Відділення працюють щоденно з 9 до 18 години без обідньої перерви. Після 18 години клієнти можуть отримати послуги самостійно у зоні самообслуговування, яка діє цілодобово. Вхід до неї відкривається з допомогою банківської картки і клієнт отримує доступ до терміналу самообслуговування, завдяки якому може здійснити необхідні платежі.

Мережа ПриватБанку активно розростається. Сьогодні в Рівненській області у Північно-Західному Регіональному управлінні ПриватБанку вже функціонує 58 відділень, 244 термінали самообслуговування та 165 банкоматів.


Ліцензія №22 від 05.10.2011 р.





На правах реклами