Ми у Facebook
21.02.2014, 08:14

На Рівненщині стартував рекорд Гіннеса

У Національному університеті «Острозька академія» 20 лютого розпочалася безпрецедентна акція світової значущості - безперервне читання поезії генія українського народу. Акцію присвятили жертвам протистоянь в Україні, присвятили тій Україні, про яку мріяв геній української нації.
- Процедура поетичного марафону погоджена із адміністрацією Книги рекордів Гіннеса та номінована на новий світовий рекорд у розділі «Найдовший естафетний марафон читання». Акція триватиме до 10 березня 2014 року. 18 діб поспіль студенти, викладачі, гості університету безперервно читатимуть твори Тараса Шевченка. Таким чином, за одну добу студенти кілька разів перечитають «Кобзар» без жодної паузи, - повідомляє офіційний сайт університету.



На Рівненщині безперервно читатимуть вірші Шевченка для рекорду Гіннеса

- Спостерігатимуть за перебігом дійства свідки — громадські та культурні діячі, люди з різних куточків України, які, по-суті, не мають жодного відношення до Острозької академії, однак зголосилися взяти участь в акції задля вшануванням ювілею видатного сина українського народу, його невмирущого пророчого слова, утвердження в українському суспільстві духовних заповідей великого Кобзаря. Також у залі акції цілодобово ведеться відеозапис, працюють фотографи.

Книга рекордів Гіннеса-2014: рекорди, які вражають!





На правах реклами