Ми у Facebook
21.02.2014, 11:30

Опівдні у Януковича підпишуть угоду. Вибори будуть у грудні?

Президент Віктор Янукович, лідери опозиції, представники Євросоюзу та Росії домовилися парафувати Угоду з врегулювання кризи. Її підписання очікується о 12.00 в Адміністрації Президента.
Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на прес-службу Президента.

"Завершились переговори щодо врегулювання політичної кризи в державі за участю президента України Віктора Януковича, лідерів опозиції, представників Європейського Союзу та Російської Федерації", - йдеться в повідомленні. "Сторони дійшли згоди щодо парафування Угоди з врегулювання кризи. Підписання документу очікується о 12.00 в Адміністрації президента України".

Проект Угоди з врегулювання кризи передбачає обмеження повноважень президента Януковича шляхом повернення до Конституції 2004 року протягом 48 годин, повідомляють джерела "Української правди". Також, за словами джерел, домовленості передбачають формування упродовж 10 днів коаліційного уряду. Крім того, за словами джерел, Янукович начебто погодився на проведення дострокових виборів президента в грудні 2014 року.

Учасниками переговорів були Президент Янукович, лідери опозиції Віталій Кличко, Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок, нардеп-регіонал Сергій Тігіпко, міністри закордонних справ Німеччини, Франції та Польщі.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ