Ми у Facebook
23.02.2014, 17:28

Рівненський нардеп - про 23 лютого: цей день ще не бачив стільки сліз

"Так символічно, що ми прощаємося з Героями сьогодні, 23 лютого, в День захисника Вітчизни", - поділився у Facebook думками про вшанування загиблих на Майдані народний депутат від Рівненщини Юрій Вознюк.
"Сьогодні сумує і плаче небо, воно ніби відчуває весь смуток і жаль, яким наповнені наші серця. Україна прощається з чоловіками, які загинули на Майдані у боротьбі за свою честь, гідність та справедливість, за бажання достойно жити у своїй державі, бути господарем на своїй землі, за верховенство права та український народ, який є єдиним джерелом влади. Такі вони, Герої нашого часу", - розмірковує уголос депутат від "Батьківщини.

День трауру в Рівному: місто оплакує героїв Майдану [ФОТО]

"Імена цих мужніх людей мають назавжди закарбуватися в нашій пам’яті та на сторінках нашої історії, - веде далі Юрій Вознюк. - Це найменша данина того, що ми можемо зробити. Ми не маємо права забувати жодного прізвища, не маємо права покинути жодну сім’ю, що понесла втрату. Ми не можемо залишатися осторонь чужого горя, бо воно більше не чуже. Це втрата для всього українського народу, це наша туга і наш смуток.

Рівняни співають гімн, оплакуючи героїв Майдану [ВІДЕО]

Невимовно жаль і прикро, що після двадцяти двох років незалежності українці продовжують за неї боротися. Але ми маємо вистояти і своїми подальшими діями довести, що це було недаремно.

Рівне у жалобі: прощання з героями Майдану [ВІДЕО]

Так символічно, що ми прощаємося з Героями сьогодні, 23 лютого, в День захисника Вітчизни. Ще ніколи цей день не бачив стільки сліз та туги. Нехай ці хлопці стануть для всіх нас прикладом мужності, рішучості, сили волі та духу, взірцем істинного борця за український народ і нашу державу. Нехай небо над нашою землею завжди буде мирним та сонячним і нашим громадянам ніколи більше не доведеться тримати зброю в руках та віддавати своє життя за своє майбутнє. Мужності всім, витримки та твердості переконань. Сьогодні ми вшановуємо наших Героїв. Ми плачемо і сумуємо…"





На правах реклами