Ми у Facebook
23.02.2014, 21:38

Де в Україні звільняються губернатори [СПИСОК]

У низці областей голови облдержадміністрацій, за інформацією ЗМІ, написали заяви про відставку? Де саме - дізнайтесь далі!
У Рівному голова обласної ради Михайло Кириллов повідомив на засіданні президії облради 22 лютого, що голова облдержадміністрації Василь Берташ подав заяву про відставку, перебуваючи в Адміністрації Президента в Києві. Проте, зі слів голови Рівненської облради, її не задоволено. Нині, як повідомив на тому самому засіданні в.о. голови облдержадміністрації Анатолій Юхименко, Василь Берташ перебуває на лікуванні з запаленням легенів.

Голова Рівненської ОДА Василь Берташ подав заяву про відставку

У сусідньому Житомирі прес-служби облдержадміністрації повідомила, що 22 лютого голова облдержадміністрації Сергій Рижук написав заяву про відставку.

Регіонали зреклися Януковича: "Осуждаем бегство и малодушие Януковича" [+Відео]

Як уточнює "Українська правда", заяви на складання повноважень голови ОДА вже написали також у Луцьку, Чернівцях, на Закарпатті, в Івано-Франківську, Миколаєві, Львові та Чернігові.

Екс-начальник міліції Рівненщини Олег Сало вдруге подав у відставку з посади голови Львівської ОДА

Також, як повідомляє "Укрінформ", у Вінниці депутати обласної ради проголосували за припинення повноважень голови облради та недовіру голові облдержадміністрації.





На правах реклами