Ми у Facebook
24.02.2014, 15:47

Яких собак продають у Рівному?

У Рівному активно почали продавати собак. На сайты оголошень torg.ogo.ua пропонують придбати собак породи Аляскінський маламут та пекінес.
Аляскінський маламут - це порода досить великих собак, виведених на Алясці і призначених для роботи в упряжці.



Цей собака потребує частих і тривалих прогулянок, але, якщо собака живе в приватному будинку, власник повинен знати, що маламутам властиві «земляні роботи», цей собака може за лічені хвилини вирити досить об'ємну яму. Інстинкт рити пов'язаний з тим, що в природі маламути добували їжу, викопуючи з-під землі різних гризунів.

Аляскінський маламут практично не гавкає, натомість ці пси ніби буркотять, що абсолютно не властиво іншим породам собак.



Домашній улюбленець - найкращий подарунок!

Аляскінський маламут - дуже рухливий і добродушний собака, що має високий інтелект. Добре ладнає з людьми, але не має в характері властивості підпорядкування. Іноді проявляє впертість, адже характер у маламутів дуже сильний і вони намагаються бути лідерами буквально в будь-якій ситуації. Виховувати маламута необхідно з самого раннього віку, і чим раніше людина дасть зрозуміти тварині, «хто в домі хазяїн», тим краще.


Пекінес




Цій породі вже понад 2000 років, і вона мало змінилася за цей час. Єдина відмінність у тому, що сучасні власники пекінесів і судді на собачих виставках віддають перевагу пекінесам з більш довгою шерстю, ніж з шерсткою середньої довжини.

Стандарти породи допускають різноманітні забарвлення, але найпоширеніший - чорно-рудий, більшість Вестмінстерських пекінесів саме цього забарвлення. Також зустрічаються чорні і палеві пекінеси, але найрідкісніше забарвлення - біле, він безумовний фаворит на виставках. Мордочка майже завжди у пекінесів чорна, з глибокими карими очима. Можливо, колись була розвідна лінія англійських блакитних пекінесів (тобто візуально сірих). Собаки-альбіноси не підходять під стандарт породи.



Останні пропозиції з продажу, дарування тварин






На правах реклами