Ми у Facebook
24.02.2014, 16:32

Футбол. Харківський "Металіст" припиняє своє існування? Маркевич подає у відставку

Головний тренер „Металіста” Мирон Маркевич подав у відставку. Він наголосив, що гравці команди через тиждень отримають статус вільних агентів.
”Я вирішив подати у відставку. Команда розвалюється на очах, не хочу бути свідком цього”, - цитують слова Маркевича численні спортивні ЗМІ України.

„Через тиждень футболісти стануть вільними агентами. Мені прикро, шкода, що так вийшло, шкода вболівальників. У мене іншого виходу немає, це тягнеться вже давно. Постійні борги... Більше так тривати не може. Можливо, моя відставка когось сколихне, і клубом почнуть займатися. Але так далі тривати не може. Футболістів не можна постійно годувати словами „завтра”, мені це набридло. Важке рішення, але іншого виходу немає. Команда кинута напризволяще, на сьогодні вона нікому не потрібна”, - повідомив Маркевич Футболу 24.

Футбол. Україна дізналася суперників по групі до Євро-2016

”Через тиждень буде третій місяць без зарплат, і гравці будуть мати право на статус вільного агента... Чемпіонат починається, а у нас крім боргів нічого немає”. Ясно, що команда дограє сезон. Але це вже буде інша команда”.

На питання про розмову з президентом клубу Сергієм Курченком Маркевич розсміявся.

Футбол. Ліга Європи УЄФА: перемога"Дніпра”, нічиї "Чорноморця” та "Шахтаря”, фіаско "Динамо” на Кіпрі [+Відео]

"Взагалі з ним разів п'ять спілкувався, він людина зайнята. Але у мене до нього претензій немає, він як міг, так і допомагав. Нехай не ображається, але він так і не зрозумів, яку команду взяв. "Металіст" добре знали в Європі, ми постійно прогресували. Нехай не ображається, але він далекий від футболу".





На правах реклами