Ми у Facebook
24.02.2014, 21:35

Як жити в гармонії зі змінами?

У житті бувають ситуації, коли необхідно залишатися спокійним і зберігати душевну рівновагу. Одні люди дуже легко цього досягають, а комусь необхідно прикладати величезні зусилля. Жіночий Клуб пропонує рівнянам спробувати вдатися до прийомів, які допомагають навчитися цьому.
Не поспішайте



Іноді саме поспіх є причиною втрати душевної рівноваги. Для прийняття рішень потрібен час. Це допомагає позбутися від непотрібних помилок. Візьміть на озброєння такі фрази: «Можу я передзвонити вам пізніше?» або «Мені треба подумати, щоб прийняти рішення». Потім у спокійній обстановці ви зможете провести детальний аналіз ситуації і вибрати правильне рішення. І тоді у вас не буде приводів для хвилювання, залежно від обставин і виникнення стресових ситуацій.

Налаштуйте свій настрій

Живіть в гармонії зі змінами
В даний час планета переживає закономірні позитивні зміни. Змінюються епохи, відроджуються і поповнюються знання. Це унікальний період. Але зміни — це завжди рух, стрес, тому що вони вимагають реакції, відповідних дій. Прийміть їх і використовуйте як позитивний стрес, як поштовх для пошуку нового в вашому житті.

Як виконати бажане?

Займіться саморозвитком та вдосконаленням
Для цього забезпечте собі повноцінний відпочинок, навіть, якщо ви дуже зайнята людина. У першу чергу, це стосується нічного сну. Не викликає сумніву той факт, що невиспана людина не може в належній мірі оцінити ситуацію. Ведіть здоровий спосіб життя: більше гуляйте, перегляньте свій режим дня, якість харчування і напоїв. Відмовтеся від шкідливих звичок.

Знайдіть заняття, що заспокоює



Якщо досі не маєте хобі, то час його обрати. Краще, якщо це, так би мовити, прикладне захоплення. Плетіння, вишивання, тобто будь-яке рукоділля, малювання, читання, заняття спортом прекрасно відволікають від тяжких думок. А після часу, який ви із задоволенням присвятили собі, думки стануть раціональнішими, і проблеми будуть вирішуватися легше.

Посмішка дня
-Любий, передай мені з тієї коробочки гачок 3,5.
-???
-Ну я ж не робила такі очі, коли ти мене вчора просив дати ключ на 8!

Фото з сайтів: stimulas.ru, eda-fitness.com, www.dw.de
Матеріали з сайту: yak-prosto.com





На правах реклами