Ми у Facebook
25.02.2014, 08:10

Передвиборча кампанія: від сьогодні можна висувати кандидатів на пост Президента

Виборча кампанія з дострокових президентських виборів в Україні стартує сьогодні, 25 лютого.
«Виборчий процес розпочинається 25 лютого, у вівторок, і з цього дня починається висунення кандидатів», – заявив голова ЦВК Михайло Охендовський, повідомляє Українська правда.

Верховна Рада звільнила Павліченків як політв’язнів

«Загалом можу сказати, що ЦВК, починаючи з 22 лютого, впритул займається питаннями підготовки позачергових виборів Президента України, призначених на 25 травня. Комісія працює в штатному режимі. Усі члени комісії усвідомлюють покладену на них відповідальність. Як один з небагатьох, поряд із Верховною Радою, легітимний державний орган, комісія гарантує українському народу проведення виборів президента у повній відповідності з міжнародними виборчими стандартами і законодавством України», – наголосив він.

Сьогодні ЦВК оголосить початок виборчої кампанії

Також у прес-службі ЦВК зазначили, що виборча кампанія починається автоматично, виходячи з постанови Верховної Ради про призначення дострокових виборів Президента України на 25 травня. Тому ЦВК не буде в понеділок на своєму засіданні робити відповідне оголошення про початок виборчої кампанії.

Люстрація влади: опубліковано список 145 кандидатів

За словами в.о. президента Олександрт Турчинова, графік передвиборчої кампанії дуже стислий. Він також повідомив, що на проведення дострокових президентських виборів ЦВК необхідно 1,9 мільярда гривень. Тому, для фінансування ЦВК необхідно терміново внести зміни до державного бюджету.







На правах реклами