Ми у Facebook
25.02.2014, 08:00

Гороскоп на 25 лютого: посиплються іскри

Можливе загострення конфліктів. Особисті стосунки переживають кризу. Ймовірні проблеми з технікою, хтось нагадає про борги. Потішать діти та веселі позитивні друзі.
Астрологічний прогноз: 25 лютого 2014, вівторок.

26 місячна доба. Місяць у знаку Козерога (четверта чверть, спадає).

Сьогодні необхідно налаштуватися на боротьбу – і в першу чергу з собою, власними амбіціями, бажанням виділитися й похвалитися власними досягненнями.

Гороскоп на тиждень 24 лютого – 2 березня

Із самого ранку наелектризовані емоції, але мусимо налаштуватись на день важкої самостійної праці – і розумової, і фізичної. Найважче буде молодим та недосвідченим, надто нетерплячим і тим, хто звик до легких і швидких перемог.

На допомогу й підказку чекати не варто. Доведеться приймати несподівані для себе рішення. Однак сьогодні набагато легше висловити свої емоції нормальними словами, а також на папері чи в соцмережах.

У складні моменти частіше прислухайтеся до власної інтуїції, спробуйте уявити можливі сценарії подальших подій. Добре зважте, з ким можна мати справу, а від кого варто триматися подалі. Cпробуйте зазирнути під маски й розпізнати фальш.

Економте власну енергію, бережіть здоров`я. Стережіться агресивних людей, утримайтеся від суперечок про розподіл грошей та борги.

Непросто складаються особисті стосунки. Близькі люди можуть виявитися егоїстичними і нещирими, пред'являють одне до одного надто високі вимоги й серйозні претензії, а власних помилок не визнають.

Потішать діти та веселі позитивні друзі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный посевной календарь садовода-огородника: февраль 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами