Ми у Facebook
25.02.2014, 14:40

У Рівному придумали спосіб повернення вкладів Ощадбанку СРСР [+Фото]

Під стінами відділення «Сбербанку Росії» в Рівному проведено протестну акцію.
Про це інформує власкор IA ZIK.

До установи прийшли кілька десятків рівнян та мешканців області, котрі свого часу довірили гроші Ощадбанку СРСР і в результаті залишилися ні з чим.


Чи вплинув Майдан на ринок праці


Довгий час люди сподівалися, що їм допоможе повернути кошти уряд. Зараз же, за їх словами, переконалися в ілюзорності таких мрій. У розмовах з власкором IA ZIK учасники акції повідомили, що є факти, коли вкладники зуміли відсудити заощадження.

Тепер вони вирішили звернутися до безпосереднього правонаступника Ощадбанку. Це, як вони кажуть, «Сбербанк Росії», і організовано подати на нього судові позови з вимогою повернути гроші.

За словами керівництва ініціативної групи, юристи вже розробили процедуру оформлення таких справ і запевняють, що вони будуть виграні в судах.



До пікетувальників вийшов радник голови правління «Сбербанку Росії» Валерій Попко. На його переконання, нині є чинна процедура повернення вкладів, розроблена Кабміном України і її ніхто поки не скасовував.

Учасники акції не задовільнилися поясненням банкіра і вирішили не відступати від свого наміру та долучити до нової справи якомога більше людей, котрі мали заощадження Ощадбанку СРСР.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ