Ми у Facebook
26.02.2014, 15:22

Викрадений рівненський підприємець Етібар Гусейнов знайшовся

Рівнянин, якого більше двох місяців розшукували рідні та працівники міліції повернувся додому сам.
Як повыдомляв портал OGO.ua, підприємця викрали ще 24 грудня.

За словами очевидців, бізнесмен приїхав до свого офісу на автомобілі "Тойота Прадо". Раптом якісь чоловіки витягли його босого на вулицю і почали тягти до світлого легковика "ВАЗ" - вірогідно, що це була "дев`ятка". Гусейнов щосили опирався, однак викрадачам усе-таки вдалося заштовхати його до багажника своєї автівки. Після цього невідомі зникли.
У міліції кажуть, кілька днів тому Етібар Гусейнов повернувся додому сам. З правоохоронцями поки не спілкувався, адже зараз оговтується від пережитого. У чоловіка хворе серце, він у лікарні. Версію подій міліціонерам розповіла дружина зі слів Етібара.
За попередньою інформацією, чоловка вдарили кілька разів і він втратив свідомість. Його повезли кудись у машині, потім утримували у якомусь приміщенні, схожому на баню.
Над чоловіком викрадачі не знущались та не спілкувались. Лише приносили поїсти, одягаючи перед цим на обличчя маску. Поки підприємець сидів у підвалі, зловмисники вимагали у його дружини гроші близько 2-3 мільйонів доларів.
Таких коштів у жінки не було. Не отримавши викупу, зловмисники вирішили вивезти Етібара у ліс і там залишити. Щоб повернутися до рідної домівки чоловіку довелося пройти пішки близько 10 кілометрів.





На правах реклами