Ми у Facebook
26.02.2014, 22:32

Майбутній віце-прем'єр співає про кохання [+Відео]

Ольга Богомолець, кандидатуру якої Майдан схвалив на посаду віце-прем'єра з гуманітарних питань, - не лише відомий лікар, а й талановита співачка. Послухайте декілька пісень у її виконанні!
Доктор медичних наук Ольга Богомолець відома шанувальникам українського мистецтва як автор-виконавиця сучасних та старовинних українських романсів, пісень на вірші Ліни Костенко, Олени Теліги, Василя Стуса та інших українських авторів, а також і на власні вірші.

Лауреат численних пісенних фестивалів, вона виступала із сольними концертами виступала не лише в Україні, а й у США, Франції, Швеції, Німеччині, Польщі, країнах Балтії.

На Євромайдані назвали імена майбутніх міністрів

З 1992 року Ольга Богомолець проводить благодійні концерти, гроші від яких передавалися на спорудження пам'ятника Т.Г.Шевченку, до дитячого будинку, на харчування бідних, на лікування постраждалих від Чорнобильської катастрофи, а також для лікування дітей з судинними пухлинами. А у липні-вересні 2007 року Ольга Богомолець здійснила благодійний концертний тур виправними закладами України.

"Їй 22, вона красива струнка леді...": нова пісня про Євромайдан [ВІДЕО]

Виступала Ольга Богомолець і у Рівному - під час творчого вечора Ліни Костенко в обласному академічному музично-драматичному театрі в січні 2011 року.

Крізь три черги до Ліни Костенко

Отже, послухаймо декілька пісень на вірші Ліни Костенко у виконанні Ольги Богомолець!

"Очима ти сказав мені люблю"


"Недумано-негадано..."


"І як тепер тебе забути..."


Фото www.pivnich.info





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ