Ми у Facebook
27.02.2014, 17:04

У Рівному торговці ринку Моріон повстали проти керівництва [+Відео]

У Рівному на ринку Моріон справжня революція. Вуличні торговці повстали проти керівництва ринку, звинувачуючи їх у базарній корупції. Люди кажуть, на Моріоні процвітає несправедливість та безлад, а орендна плата взагалі не відповідає умовам праці.
Люди кажуть, інші підприємці платять оренду вдвічі меншу. А дорога обслуговується вкрай погано. Не прибирається та не охороняється, як зазначено в договорі. Керівництво ринку натомість пропонує людям покинути дорогу вулицю і йти торгувати до дешевшого ринку.

У Рівному картопля та яйця на ринку дешевші, ніж у магазинах

Люди обурюються, втім керівники ринку кажуть - що все має бути згідно з законом. Адже саме на прохання підприємців після закриття на ремонт частини ринку просили міську владу дозволити людям торгувати на вулиці тільки тимчасового.

Керівники ринку здивовані. Кажуть. люди самі підписали по два договори і сплачують такі великі кошти вже не перший рік.

Сьогодні підприємці просять тільки одного - знизити орендну плату до тисячі гривень на місяць. Власники ринку на поступки йти погоджуються, проте кажуть вже наприкінці весни запустять відремонтований ринковий комплекс, і тоді вже питання тимчасової вуличної торгівлі буде недоречним.



Українці більше всіх в Європі платять за продукти харчування

За матеріалами rivne1





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ