Ми у Facebook
02.03.2014, 22:03

Новий голова Рівненської облдержадміністрації Сергій Рибачок - про вибори [+Відео]

Фото з сайту vse.rv.ua

Новопризначений голова Рівненської облдержадміністрації Сергій Рибачок - не перший рік у політиці, але перед об'єктивами фото- та відеокамер місцевих журналістів донині з'являвся не так часто. Ми знайшли відео з виступом Сергія Рибачка, який присвячений виборам в Україні.
Відео, яке розмістив у інтернеті активіст громадянської мережі "ОПОРА" Анатолій Бондарчук - це виступ Сергія Рибачка на "круглому столі", який відбувся у Рівному в листопаді 2011 року. Майбутній голова Рівненської ОДА говорить тут про виборчі системи та їхній вплив на політичну структуризацію влади. Нагадаємо, Сергій Рибачок є викладачем факультету політико-інформаційного менеджменту Національного університету "Острозька академія", тож його аналіз політичних процесів - це думка не просто політика, а й фахівця у даній сфері.

Можливо, тема виступу нового очільника Рівненщини - не надто загальнодоступна для широкого загалу, проте нам видається цікавим і в такий спосіб ближче познайомити наших читачів із новим обличчям на політичному Олімпі Рівненщини!

ДИВИТИСЬ ВІДЕО

Нагадаємо, Сергій Рибачок призначений головою Рівненської ОДА 2 березня. Він - заступник голови Рівненської обласної організації ВО "Свобода", викладач НаУ "Острозька академія", помічник народного депутата України Олега Осуховського, депутат Острозької міської ради.

Колега новопризначеного голови Рівненської ОДА розповів про його позитивні та негативні риси





На правах реклами