Ми у Facebook
03.03.2014, 10:59

Правоохоронці закликають учнів не стати на хибний шлях

Правоохоронці розповіли учням Новоставської ЗОШ 1-2 ступенів, як не зробити хибного кроку у житті.

Оперуповноважений кримінальної міліції у справах неповнолітніх старший лейтенант міліції Богдан Загурський у своїй лекції розкрив усі негативні моменти, з якими найчастіше стикаються підлітки: куріння за рогом школи, прогулювання уроків, бійки на перервах, втечі з дому через образу на батьків, відповідальність за всі ці витівки батьків, і коли настає покарання самих неповнолітніх правопорушників. Оперативник зауважив, що при вчиненні двох адміністративних правопорушень дитину ставлять на облік Рівненського райвідділу.



На Рівненщині міліціонери викрили банківських працівників, які займалися фінансовими махінаціями

А от оперуповноважений сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків лейтенант міліції Павлу Шевчуку не довелось бути багатослівним, адже продемонстрований документальний фільм «Правда про наркотики» закарбувався у пам’яті учнів, мабуть, на все життя.

Підсумки проведеної роботи підвела соціальний працівник Зорянської сільської ради Катерина Оліфір, яка зауважила, що основне завдання учнів — навчатися і ще раз навчатися.



Українські військові не здали зброю росіянам


Директор Новоставської школи Юрій Дзятко дуже дякував гостям, адже щиро сподівається, що подібні рейди хлопців у погонах дійсно стануть застережним знаком у житті дітей.

Наостанок міліціонери побажали учням гарних успіхів у навчанні, а педагогам — витримки та наснаги в роботі.





На правах реклами