Ми у Facebook
03.03.2014, 17:20

В Острозькій академії відбулася духовна інавгурація голови ОДА Рівненської області Сергія Рибачка

У студентсько-викладацькому храмі Острозької академії 3 лютого відбулася духовна інавгурація новопризначеного голови ОДА Рівненської області Сергія Рибачка.
Випускник Острозької академії, викладач факультету політико-інформаційного менеджменту перед тим, як почати виконувати свої нові обов'язки, вирішив приїхати в альма-матер для того, щоб отримати благословення від студентів і колег.



Сьогодні у Рівному представлять нового голову облдержадміністрації Сергія Рибачка

Ректор університету, професор Ігор Пасічник привітав Сергія Рибачка із призначенням на таку відповідальну посаду: “Місія Острозької академії — підготувати лідерів України. Процес розпочався. Я впевнений, що незабаром випускники нашого вишу займуть керівні посади не тільки на обласному рівні, а й на всеукраїнському. Щиро вітаємо Сергія із новим етапом у його житті. Відтепер його авторитет стане авторитетом Острозької академії”.

Біографія нового голови Рівненської облдержадміністрації - Вікіпедія

Від імені студентсько-викладацького складу університету Ігор Пасічник подарував новопризначеному голові обласної адміністрації Острозьку Біблію. Сергій Рибачок подякував присутнім за довірую Зауважив, що готовий до рішучих кроків і сподівається на плідну співпрацю.





На правах реклами