Ми у Facebook
04.03.2014, 07:04

Україна попросила захисту у Євросоюзу, США та НАТО

Міністерство закордонних справ України закликало до Євроcоюзу, США і НАТО розглянути всі можливі механізми щодо захисту територіальної цілісності України.
Про це заявив міністр закордонних справ Андрій Дещиця, повідомляє "Українська правда".

"Щойно пройшла моя зустріч із партнерами зі США і Євросоюзу, ми передали відповідні звернення і листи їм", - сказав він.
"Також ми передали звернення до НАТО з проханням розглянути використання всіх можливостей для захисту територіальної цілісності суверенітету України для захисту українського народу та захисту ядерних об'єктів, які знаходяться на території України", - заявив Дещиця.
Дещиця також закликав країни ЄС, США та міжнародні організації спрямувати в Україну своїх представників для ознайомлення з ситуацією в Україні, повідомляють "Українські новини".

"Ми запрошуємо всіх наших партнерів, запрошуємо міжнародні організації в Україні, щоб вони направили своїх представників, керівників цих організацій, щоб вони приїхали сюди і впевнилися, що в Україні дотримуються всі права і свободи, і що тут не відбувається ніякого насильства над національними чи етнічними меншинами", - сказав він.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ