Ми у Facebook
05.03.2014, 19:29

На Рівненщині старшокласникам допоможуть підготуватись до вступу на спеціальність "Журналістика" [Фото+Відео]

Краще підготуватись до вступу на спеціальність "Журналістика" і дізнатись більше про професію журналіста, отримавши не лише знання, а й практичні навички, допоможе старшокласникам дводенний тренінг "Школа універсального журналіста", який відбудеться 29-30 березня на базі Острозької академії.
Школа універсального журналіста для учнів 9-11 класів проводиться в Острозькій академії з 2011 року. Проект - всеукраїнський: серед учасників попередніх тренінгів були учні з Рівненської, Волинської, Хмельницької, Львівської, Житомирської, Миколаївської, Черкаської, Херсонської, Донецької та Одеської областей! Чимало з них, скориставшись отриманими під час тренінгу знаннями та навичками, нині вже успішно навчаються на факультетах журналістики провідних університетів України, співпрацюють із друкованими та електронними ЗМІ. І це логічно, адже організатори тренінгу саме і прагнуть допомогти учням у профорієнтації, краще підготуватись до вступу та навчання за спеціальністю "Журналістика".

Враження учасників попередніх тренінгів

На Школі універсального журналіста не лише дають знання з основ журналістики, а й підтримують випускників після закінчення дводенного навчання. Їм допомагають із рецензуванням та публікацією творчих доробків, які згодом стануть у пригоді під час вступу. Тому для старшокласників, які мають нахил до вивчення гуманітарних предметів, беруть участь у конкурсах, олімпіадах, роботі Малої академії наук, займаються в журналістських секціях, дописують до шкільних газет, є активними, непосидючими і творчими, участь у Школі універсального журналіста - це не просто два дні навчання, а й сходинка до подальших успіхів на шляху до омріяної професії, до самоствердження у житті!



Зацікавила участь у Школі універсального журналіста? Тоді телефонуйте (050) 339-39-85 або пишіть на електронну адресу vg2001@ukr.net - і ви отримаєте детальнішу інформацію про умови участі. Запис проводиться до вівторка, 25 березня, включно - тож поспішайте взяти участь у цікавому та корисному навчанні!





На правах реклами