Ми у Facebook
05.03.2014, 11:18

Рівненські активісти не прийняли новопризначеного головного міліціонера В`ячеслава Чайку [Фото+Відео]

Рівненська громада не сприйняла нового начальника Управління МВС України в Рівненській області полковника міліції В`ячеслава Чайку.
Активісти вважають його не легітимним. Людей обурило те, що його призначили за партійною квотою.

Скандалом на Віче і сваркою між Правим Сектором та «Свободою» закінчилося напередодні, 4 березня, представлення нового керівника УМВС Рівненщини, повідомляє РадіоТрек.

Нагадаємо, ним призначили В’ячеслава Чайку, який у 2005 році займав посаду заступника начальника міліції області.



З таким рішенням міністра внутрішніх справ рівняни не погодились. Кажуть, не задоволені тим, що кандидатуру нового очільника не узгодили із Майданом та представниками громади області. Люди вважають, що призначення керівників різних рівнів в області відбувається «під килимом».





Своє невдоволення вони вирішили озвучити пану Чайці особисто. Відтак, напередодні пікетували обласну міліцію із вимогою від новопризначеного головного міліціонера Рівненщини написати заяву та подати у відставку, на що той відповів – якщо на Віче громада забажає того ж – він погодиться.

Начальник ДАІ Рівненщини написав рапорт на звільнення

Саме ж Віче видалося доволі скандальним. Виступити очільнику УМВС так і не вдалося – хтось перерізав дроти до майданівської техніки.

Однак активісти Майдану налаштовані рішуче та наполягають, що призначення нового керівника міліції області має погоджуватися з рівнянами.


Відео та фото: Рівне 1





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ