Ми у Facebook
05.03.2014, 19:31

Футбол. Україна - США. Напередодні

Зустріч збірних України та Америки відбудеться вже сьогодні ввечері.
Середа, 5 березня, Нікосія (Кіпр), стадіон Антоніс Пападопулос, початок о 21:00. Пряма трансляція на телеканалі „Інтер”.

Безперечно, в нинішніх умовах кожен громадянин України, в тому числі і футболісти, тяжко зосередиться на футболі. Про проведення матчу, який вже встигли попередньо відмінити, повідомили в самий останній момент.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко зміг зібрати практично найсильніший на сьогоднішній день склад, а також запросити декількох новачків: Бойко, Макаренко та Пилявського.

Футбол. Україна все ж таки зіграє із США

Вже відомо, що американці зіграють проти України не найсильнішим колективом.

Михайло Фоменко, головний тренер збірної України:

- "Важко говорити про тренера, який працює з командою суперника. У нього свої цілі, кого викликав - це його право. Ми переглянули матчі збірної США, більшість гравців грає в англійській Прем'єр-лізі, тому гра буде схожа на гру англійських клубів".

Україна (орієнтовний склад): Пятов - Федецький, Кучер, Ракицький, Макаренко - Тимощук, Ротань - Ярмоленко, Едмар, Коноплянка - Зозуля

США (орієнтовний склад): Ховард - Джонсон, Кемерон, Оньєву, Кастільо - Клєштан, Джонс - Демпсі, Бедойя - Йоханссон, Алтідор

Прогноз порталу OGO.ua – 2:2





На правах реклами