Ми у Facebook
05.03.2014, 20:47

Активісти Рівненщини підготували звернення до Уряду та Президента

У зв'язку з останніми кадровими призначеннями на Рівненщині, ОПОРА спільно з Автомайданом Рівне, Сотнею Майдану, Жіночею сотнею та ще рядом громадських організацій підготувала звернення до Уряду щодо неприпустимості кулуарної кадрової політики за квотним принципом.
Активісти Рівненщини підготували звернення до в.о. президента України Олександра Турчинова та Кабінету Міністрів України.

Подаємо текст звернення:

- Ми, представники громадських організацій Рівненщини, журналісти та
просто не байдужі громадяни висловлюємо своє обурення з приводу подій, що відбуваються в Україні. Однією з основних вимог вимого Майдану була зміна системи влади. Натомість, ми бачимо, що Уряд народної довіри у своїй діяльності використовує ті ж методи, якими знищував Україну режим Януковича. Зокрема, на Рівненщині на ключові посади в органах влади призначають осіб за квотним партійним принципом. Ми не виступаємо проти конкретних осіб, однак, ми категорично проти непублічного призначення.

Рівненські медики, які працювали на Євромайдані, отримають грамоти

Попереджаємо, на Рівненщині жодне призначення не погоджене з громадою
не буде вважатися легітимним та не матиме підтримки громадян. Також,
вимагаємо всі кадрові рішення проводити публічно з попереднім
оголошенням претендентів та підстав для їх призначення.

У Рівненській облраді - "міграція" депутатів

У разі невиконання законних, конституційних вимог громадян, ми активно висловлюватимемо нашу незгоду з діями уряду та вживатимемо необхідних заходів для недопущення порушення наших конституційних прав.





На правах реклами