Ми у Facebook
06.03.2014, 10:24

Сьогодні з концертом у Рівному виступить гурт "Антитіла"

Гурт "Антитіла" виступить у Рівному з концертом на підтримку свого третього альбому. Концерт відбудеться вже сьогодні, 6 березня, у МПК «Текстильник».
АнтитілА вирушають у великий міжнародний тур в підтримку третього альбому «Над полюсами». Наразі відомо 33 міста України, Росії та Білорусі, в які завітають АнтитілА з новою концертною програмою.

Окрім нових пісень, відвідувачі туру зможуть почути найвідоміші пісні гурту за весь час його існування, а також відчути особливу живу енергетику музикантів, за яку їх вже полюбили мільйони прихильників.





Рівненський фотоклуб Whіte Rabbіt запрошує на креативну виставку

Основний акцент концертної програми «Над полюсами» зроблено не на світлових чи на якихось інших спецефектах, а безпосередньо на прямому зв’язку зі слухачами через музику та тексти.

Переповнені концертні зали, віддані шанувальники, неймовірна жива атмосфера - це саме те, що очікує всіх в турі «Над полюсами», від однієї з найталановитіших груп сучасної української музики!



Рівненський гурт Ot Vinta - у незвичному амплуа

АнтитілА – популярна українська поп-рок група. З кожним роком АнтитілА стають все більш помітним гравцем на ниві українського шоу-бізнесу. Група має в активі три альбоми « Будувуду», «Вибирай» та «Над полюсами», 16 музичних відеокліпів, велику кількість нагород і премій, а також визнання, повагу та любов українського слухача.

У різний час АнтитілА ставали володарями гран-прі культового українського музичного фестивалю «Перлини Сезону», визнавалися «Кращим дебютом року» в результаті опитування популярної радіостанції «Джем ФМ», представляли країну на наймасштабнішому музичному фестивалі Європи SZIGET, що проходив у Будапешті, були відзначені відразу в 4 номінаціях премії «Чартова дюжина» від «Нашого радіо» у Москві за творчі досягнення в галузі рок-н-ролу.





На правах реклами