Ми у Facebook
06.03.2014, 10:49

Сесія Рівнеради: Олександр Лащук - проти спекуляцій навколо Хомка

Один із найскандальніших депутатів Рівнеради, екс-"свободівець" Олександр Лащук, відомий постійними критичними виступами проти міського голови Рівного Володимира Хомка, закликав відмовитись від політичних спекуляцій навколо теми його відставки.
- Тут не треба спекулювати на цій темі, - заявив позафракційний депутат Олександр Лащук, виступаючи в обговоренні теми відставки Володимира Хомка на засіданні сесії Рівнеради 6 березня. - Бо добре, коли чоловік замовивив камери и пішов до Хомка, а де він був раніше? Зараз потрібно не спекулювати на цій темі, а чекати виборів і працювати.

Активісти Рівненщини підготували звернення до Уряду та Президента

ВІДЕО ВИСТУПУ ОЛЕКСАНДРА ЛАЩУКА

При цьому Олександр Лащук закликав міського голову Рівного Володимира Хомка та секретаря Рівнеради Андрія Грещука прийти на народне віче на майдан Незалежності і пояснити свою позицію громаді на Майдані.

Сесія Рівнеради: священики проти відставки Хомка

Нагадаємо, засідання сесії Рівнеради 6 березня розпочалось із виступу активіста громадянської мережі "ОПОРА" Андрія Токарського із закликом до депутатських фракцій Рівнеради ініціювати на наступному сесійному засіданні висловлення недовіри Володимиру Хомку.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ